Pehea e mālama ʻole ai i ke ʻano o nā kini ʻeke meaʻai plastik?

Nui nā meaʻai ma ka mākeke i kēia manawa e hoʻohana i kaipu meaʻai plastik, i ka hoʻohālikelike ʻia me nā ʻeke paʻi kuʻuna maʻamau, ʻoi aku ka nani a me ka maʻalahi o nā ipu meaʻai plastik, a ʻoi aku ka maikaʻi o ka huahana, i ka manawa like i ka lawe ʻana a me ke kaʻina kūʻai aku a ʻoi aku ka maikaʻi o ka pale ʻana i ka meaʻai ma mua o ka palupalu maʻamau. ʻeke ʻeke, pahu ʻilika o ka meaʻai, ʻoi aku ka maʻamau, no laila, ʻoi aku ka maʻamau o kekahi mau nati, keke, ʻono a pēlā aku.
Loaʻa i kēia mau meaʻai hiki ke loaʻa nā pilikia o ka oxidation i ke kaʻina mālama, e like me ka ʻai ʻana o ka meaʻai nati e hōʻike ʻia e ka ʻala ʻino, ka meaʻai pastry i hoʻohui ʻia me ka ʻala maikaʻi ʻole, hiki ke ʻike ʻia ke ʻano o ka mildew.No ka hoʻoponopono ʻana i kēia mau pilikia, hoʻohana pinepine nā mea hana meaʻai i kekahi mau preservatives, antioxidants, mālama mālama, e like me deoxidizer, e hoʻemi pū i ka wai o ka meaʻai i ka manawa like, i ke ʻano mālama, hoʻohui pololei i ka palekana antistaling agent i nīnau pinepine ʻia e ka poʻe kūʻai. ʻO ka mālama deoxidizer ke ʻano mālama mālama palekana, a ʻoi aku ka maopopo o ka hopena.
I ka hoʻohana ʻana i nā deoxidizers e mālama i ka meaʻai hou i loko o nā kini plastik, ʻike pinepine nā mea hana i kahi pilikia: pehea i hoʻopōʻino ai nā kini plastik o ka meaʻai?
I loko o kahi pahu plastik i hoʻopaʻa ʻia e hoʻohana i ka deoxidizer maʻamau, lawe ka deoxidizer i ka lawe ʻana i ka oxygen pahu wai, ʻo ka nui o ka ea pahu oxygen i helu ʻia ma kahi o 21%, i ka wā e loaʻa ai ka pahu ma hope o ka oxygen deoxidizer loaʻa, e hoʻemi ʻia ka ea i loko o ka pahu, i ka wā e ikaika ai ka plastic. lawa ka ipuhao e pale aku ai i ke kaomi ea o waho, e hiki mai ana ke ano deformation deformation o na kini kini.
I ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia o ka deformation tank plastic, e hoʻohana kekahi mau mea hana i kekahi mau ala hewa, e like me ka mea i manaʻo ʻia e hoʻopaʻa i kahi puka ma ka pahu pahu, a hoʻohana paha i kahi kumu hoʻohālike liʻiliʻi a ʻaʻole hiki ke komo i ka oxygen deoxidizer, ʻoiai ua hoʻoponopono kēia ʻano i ka pilikia o deformation pahu plastik, akā ʻaʻohe hopena o ka mālama ʻana i ka meaʻai.ʻO ka hoʻopaʻa ʻana i ka pahu ma ka lua, hiki i ka ea ma waho o ka pahu ke komo koke i loko o ka pahu, e hāʻule koke ka deoxidizer, ʻaʻole i hāʻule ka neʻe o ka oxygen i loko o ka pahu, ua hoʻokumu ʻia ka pilikia oxidation;ʻO ka hoʻohana ʻana i nā ʻano deoxidizer liʻiliʻi, ʻaʻole i hāʻule ka nui o ka oxygen i loko o ka pahu plastik i ka nui, ʻaʻole i emi ka nui o ke ea i loko o ka pahu, no laila ʻaʻole deformed ka pahu plastik, akā nui ka oxygen i loko o ka pahu. tank, ʻaʻole hiki ke hoʻoponopono i ka pilikia o ka mālama ʻana i ka meaʻai.
Loaʻa iā mākou ke kuhi hewa ʻole, e noʻonoʻo i ka pahu plastik o ka deformation no ka nui o ka deoxidizer oxygen hiki, ʻoiaʻiʻo, i ka hihia o ka plastik hiki ke deoxidization maikaʻi, ʻaʻohe manaʻo i ka nui o ka deformation a me ka deoxidizer o ke koho, no ka mea, ma he pahu plastik i hoʻopaʻa ʻia, paʻa ka nui o ka oxygen, aia ma kahi o 21% o ka pahu o ka nui o ka ea, ʻo ia hoʻi, maopopo ka nui o ka oxygen i loko o ka pahu, inā he kumu hoʻohālike i hoʻonui ʻia, a i ʻole he kumu hoʻohālike liʻiliʻi o deoxidizer. , ua like ka nui o ka emi ana o ka pahu.
ʻAʻole wale i loko o ka ʻeke meaʻai hiki ke hoʻokomo i ka deoxidizer hou, akā no ka hoʻoponopono ʻana i ka pilikia o ka hoʻopili hiki ke deformation, aia ʻelua mau ala, ʻo ia ka hoʻonui ʻana i ka mānoanoa a me ka ikaika o ka pahu pahu, i mea e pale aku ai i ka pahu hau e hoʻemi ʻia ke kaomi. , ʻO kēia ala e hoʻonui i ke kumukūʻai o ka pahu pahu, i ka manawa like, ʻaʻole hiki ke hōʻoia piha ʻia ka ikaika o ke kiʻi sila;ʻO ka lua, me ka hoʻohana mau ʻana i ke ʻano deoxidizer, hiki i kēia ʻano huahana o ka oxygen i ka lewa i ka manawa like ke hoʻokuʻu i ka nui o ka nui o ka oxygen o carbon dioxide, ʻoiai ke kumukūʻai o ka huahana ma mua o ka deoxidizer maʻamau, akā pili i ka ʻOi aku ka haʻahaʻa o ke kumukūʻai o ka mānoanoa ʻana o nā pahu plastik, i ka manawa like, hiki i kēia ʻano ke hoʻolōʻihi i ka wā kumukūʻai huahana, hōʻoia i ka maikaʻi o ka meaʻai, hiki ke lawe mai i nā pono pono no nā mea hana.
nuhou7

nuhou8


Ka manawa hoʻouna: Feb-10-2022